Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prime Time

Prime Time

30/06/2021 | Flixfilm

Se Prime Time på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Jakub Piatek
Skuespillere: Bartosz Bielenia, Magdalena Poplawska, Andrzej Klak
Spilletid: 93 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Nytårsaften 1999 træder en bevæbnet mand ind i et tv-studie under en udsendelse. Han tager værten som gidsel og kræver at sende en meddelelse for åben mikrofon.

Prime Time havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Prime Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Prime Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prime Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prime Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prime Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar