Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Primer

15/11/2013 | Flixfilm

Se Primer på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Shane Carruth
Skuespillere: Shane Carruth, David Sullivan, Casey Gooden, Anand Upadhyaya
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Abe og Aaron knokler om dagen for en stor virksomhed, men om aftenen opfinder de objekter, som manipulerer tyngdekraften. De opdager, at maskinen har uventede egenskaber.


Se Primer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrimer havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Primer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Primer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Primer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Primer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar