Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prince Avalanche

Prince Avalanche

10/10/2015 | Flixfilm

Se Prince Avalanche på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Paul Rudd, Emile Hirsch, Lance LeGault, Joyce Payne
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Et umage par bygger bro over deres forskelligheder og skaber et stærkt bånd, mens de maler striber på en øde landevej.


Se Prince Avalanche på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrince Avalanche havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prince Avalanche ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prince Avalanche herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prince Avalanche er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prince Avalanche stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar