Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle

Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle

14/12/2018 | Flixfilm

Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Teddy er aldrig gået glip af lysfestivalen, men bowlingbanen er sneet inde. Intet problem! Emil insisterer på, at juleelgen nok skal redde situationen.

Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle på YouTube.Se Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar