Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle

Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle

14/12/2018 | Flixfilm

Se Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Teddy er aldrig gået glip af lysfestivalen, men bowlingbanen er sneet inde. Intet problem! Emil insisterer på, at juleelgen nok skal redde situationen.


Se Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar