Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prince of Peoria

Prince of Peoria

21/05/2019 | Flixfilm

Se Prince of Peoria på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gavin Lewis, Theodore Barnes, Cynthia Kaye McWilliams, Shelby Simmons
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En spasmager af en prins ønsker at opleve livet som almindelig teenager og forlader sit kongedømme for at bo inkognito hos en enlig mor med en læselysten søn.

Prince of Peoria (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Prince of Peoria på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Prince of Peoria (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prince of Peoria (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prince of Peoria, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prince of Peoria er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Prince of Peoria

  1. julie - kl. 23:03, 09-03-2019:

    Jeg Synes at Serien er meget god var sød at vise sæson 2 på netflix

  2. Ann Helena - kl. 08:12, 13-02-2020:

    Elsker den….hvornår kommer sæson 3

    Skriv kommentar