Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Princess Mononoke

Princess Mononoke

01/03/2020 | Flixfilm

Princess Mononoke på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Yôji Matsuda, Yuriko Ishida, Yûko Tanaka
Spilletid: 134 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En prins med en dødbringende forbandelse over sig begiver sig ud for at finde en kur og lander midt i en kamp mellem en mineby og skovens dyr.

Princess Mononoke (Prinsesse Mononoke) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Princess Mononoke på YouTube.Se Princess Mononoke på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Princess Mononoke (Prinsesse Mononoke) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Princess Mononoke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Princess Mononoke, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Princess Mononoke (Prinsesse Mononoke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar