Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Princess Mononoke

Princess Mononoke

01/03/2020 | Flixfilm

Se Princess Mononoke på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktør: Hayao Miyazaki
Skuespillere: Billy Crudup, Billy Bob Thornton, Minnie Driver, John DiMaggio
Spilletid: 134 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: En prins med en dødbringende forbandelse over sig begiver sig ud for at finde en kur og lander midt i en kamp mellem en mineby og skovens dyr.


Se Princess Mononoke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrincess Mononoke (Prinsesse Mononoke) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Princess Mononoke (Prinsesse Mononoke) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Princess Mononoke herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Princess Mononoke (Prinsesse Mononoke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Princess Mononoke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar