Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Print the Legend

Print the Legend

27/09/2014 | Flixfilm

Se Print the Legend på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Drama, History
Instruktør: Luis Lopez, Clay Tweel
Skuespillere: Chris Anderson, Bruce Bradshaw, Craig Broady, Bill Buel
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne prisbelønnede, originale dokumentar skildrer kapløbet om førerpositionen inden for 3D-print, den næste bølge af teknologisk evolution.


Se Print the Legend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrint the Legend havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Print the Legend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Print the Legend herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Print the Legend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Print the Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar