Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Print the Legend

Print the Legend

27/09/2014 | Flixfilm

Print the Legend på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktion: Luis Lopez, Clay Tweel
Skuespillere: Chris Anderson, Bruce Bradshaw, Craig Broady
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne prisbelønnede, originale dokumentar skildrer kapløbet om førerpositionen inden for 3D-print, den næste bølge af teknologisk evolution.Se Print the Legend på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Print the Legend havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Print the Legend på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Print the Legend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Print the Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Print the Legend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Print the Legend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar