Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Prisbelønnet detektiv-serie ‘Monk’ kommer på Netflix

Prisbelønnet detektiv-serie ‘Monk’ kommer på Netflix

16/02/2024 | Flixfilm

Netflix fortsætter med at tilføje nye serier fra konkurrenterne.

Senest har streamingtjenesten haft premiere på velkendte hitserier som ‘House‘, ‘Killing Eve‘, ‘NCIS‘, Law & Order: Special Victims Unit og nu har Netflix netop meddelt at endnu en prisbelønnet krimiserie er på vej.

Der er tale om den amerikanske detektiv-serie ‘Monk’, som handler om Adrian Monk, spillet af Tony Shalhoub, en tidligere detektiv for San Francisco Police Department, der lider af obsessive-kompulsive forstyrrelser (OCD) samt en række andre fobier.

Alle 125 episoder fordelt over 8 sæsoner kan streames fra den 15. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Monks psykiske lidelser blev væsentligt forværret efter mordet på hans kone, Trudy, som er et gennemgående mysterium i løbet af serien. Monk bliver konsulent for politiet efter at have forladt sit job på grund af de psykiske udfordringer, hans tilstand medfører.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scoop'

Trods sine mange fobier og tvangshandlinger er Monk en fremragende detektiv, der besidder en næsten overnaturlig evne til at observere detaljer og lægge mærke til sammenhænge, som andre ofte overser. Dette gør ham i stand til at løse en lang række komplekse kriminalsager.

Serien er kendt for sin unikke blanding af mysterie, drama og humor samt for dens sympatiske fremstilling af hovedpersonens psykiske lidelser.

‘Monk’ blev sendt fra 2002 til 2009 og har vundet flere priser, herunder en Golden Globe og flere Emmy Awards.

Alle afsnit af ‘Monk’ havde premiere på Netflix i USA i begyndelsen af februar, men nu er turen altså kommet til Danmark.

‘Monk’ har premiere på Netflix Danmark den 15. marts.
Skriv kommentar