Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Prisen på Netflix stiger ikke i Danmark

Prisen på Netflix stiger ikke i Danmark

09/05/2014 | Flixfilm

netflix pris danmark dk flixfilmMens stort set alle lande hvor Netflix er tilgængelig har oplevet en mindre prisstigning i dag, så er Netflix Danmark gået fri og ét abonnement er tilmed blevet 10 kr. billigere.

Tidligt på morgenen var der rapporter om, at prisen i Norge og Sverige var steget med 10 kr. om måneden, hvilket dermed måtte betyde, at prisen i Danmark ligeledes ville stige, men TV2 Beep har fået en kommentar fra kommunikationschefen Joris Evers hos Netflix, som udtaler, “Baseret på vores kendskab til det lokale marked og valutakursen har vi justeret vores prissætning i Danmark. Prisen på vores abonnement til 79 kr. om måneden forbliver den samme.”

Abonnementsprisen i Danmark kommer dermed ikke til at stige i denne ombæring. Ændrede EU-regler kan dog betyde, at Netflix stiger ved årsskiftet, da film-tjenesten sandsynligvis skal til at betale moms i Danmark.

Netflix har endvidere annonceret, at det store abonnement eller familieabonnementet, som giver adgang til at man kan se Netflix på 4 skærme ad gangen, falder med 10 kr., således det nu koster 109 kr om måneden. Netflix er dermed blevet billigere hvis man har dette abonnement.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Incantation'

Artiklen fortsætter under annoncen

Film-tjenesten begrunder prisstigningerne med at det er nødvendigt for fortsat, at kunne tilføje flere film og serier til Netflix. “Vi vil fortsat tilføje nye tv-serier og film på tjenesten og på alle tænkelige måder levere den bedst mulige streaming-oplevelse,” tilføjer Joris Evers fra Netflix.

Prisen er også steget i hjemlandet USA, hvor Netflix nu koster $8,99 om måneden mod $7,99 tidligere. Endvidere er prisen steget i England, Holland, Canada, Sverige, Finland og Norge.

Streamingtjenesten Netflix annoncerede i deres seneste kvartalsregnskab prisstigningerne, som kun rammer nye medlemmer. Nuværende medlemmer beholder deres sædvanlige pris de næste 2 år.
1 kommentar til Prisen på Netflix stiger ikke i Danmark

  1. Pelle Plowman - kl. 15:21, 14-08-2015:

    Og det gjorde det så alligevel, men det vidste vi jo alle ville ske, så den her nyhed skulle aldrig have været skrevet.

Skriv kommentar