Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prison Break

Prison Break

03/04/2015 | Flixfilm

Se Prison Break på Netflix

Indspilningsår: 2005–2017
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dominic Purcell, Wentworth Miller, Amaury Nolasco
Spilletid: 44 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Arabic, Spanish
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Da en bygningsingeniørs bror bliver uskyldigt dømt for mord, beslutter han sig for at få ham ud af det berygtede Fox River-fængsel.

Prison Break (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Prison Break på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Prison Break (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prison Break (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prison Break, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prison Break er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Prison Break

  1. Per Fugl - kl. 16:11, 30-08-2018:

    Prison break er en rigtig god serie har set 4 sæson afsnit 24 kommer der flere afsnit på Netflix ?.

  2. Alberte - kl. 01:15, 14-04-2020:

    Hvorfor er det at der står på seriens forside at der er nye episoder, selvom der ikke er.

    Skriv kommentar