Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prison Playbook

Prison Playbook

04/02/2018 | Flixfilm

Se Prison Playbook på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hae-soo Park, Jung Kyung-Ho, Krystal Jung, Kyoo-hyung Lee
Spilletid: 90 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Denne spillers debut i Major League Baseball står for døren, men i stedet ender han i fængsel, hvor han skal lære at navigere i en ny verden.

Prison Playbook (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Prison Playbook på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Prison Playbook (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prison Playbook (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prison Playbook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prison Playbook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar