Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prison Playbook

Prison Playbook

04/02/2018 | Flixfilm

Se Prison Playbook på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hae-soo Park, Kyung-ho Jung, Krystal Jung, Kyoo-hyung Lee
Spilletid: 90 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Denne spillers debut i Major League Baseball står for døren, men i stedet ender han i fængsel, hvor han skal lære at navigere i en ny verden.


Se Prison Playbook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Prison Playbook (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prison Playbook (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Prison Playbook:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prison Playbook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prison Playbook (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar