Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prison Playbook

Prison Playbook

04/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Prison Playbook på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hae-soo Park, Kyung-ho Jung, Krystal Jung, Kyoo-hyung Lee
Spilletid: 90 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Denne spillers debut i Major League Baseball står for døren, men i stedet ender han i fængsel, hvor han skal lære at navigere i en ny verden.


Se Prison Playbook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Prison Playbook (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prison Playbook (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prison Playbook herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prison Playbook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prison Playbook (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar