Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prisoners

Prisoners

12/12/2021 | Flixfilm

Prisoners på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Denis Villeneuve
Skuespillere: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis
Spilletid: 153 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Da hans 6-årige datter bliver bortført, og efterforskningen går i stå, opsporer tømreren Keller Dover selv gerningsmanden.

Prisoners havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Prisoners på YouTube.Se Prisoners på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Prisoners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prisoners stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prisoners, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prisoners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar