Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Prisvindende dokumentar om 3D-print på Netflix

Prisvindende dokumentar om 3D-print på Netflix

26/03/2014 | Flixfilm

print the legend netflix 3d dokumentarNetflix har annonceret, at de har købt rettighederne til filmen Print the Legend, der handler om 3D-printer teknologi og som netop har vundet en prestigefyldt pris ved dette års SXSW Film Festival. Dokumentaren går bagom de største amerikanske virksomheder indenfor 3D-printning, der alle kæmper for en dominerende rolle i det hastigt udviklende og banebrydende marked for 3D-printer teknologi. Filmen Print the Legend vil få eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2014. Den endelige premieredato er endnu ikke bekræftet.

3D printning er ved at ændre verden og nedbryde den industrielle infrastruktur. Ved hjælp af en 3D printer kan alle snart sidde derhjemme og lave alt fra menneskelige organer til våben. Verden står dermed overfor den næste industrielle revolution. Dokumentaren Print the Legend følger menneskerne som i hård konkurrence vil bringe 3D-teknologien til ethvert hjem. For dem det lykkedes, vil der være store formuer på spil og en plads i historiebøgerne. Print the Legend er både en dokumentar om 3D-printning og en historie om hvad det kræver for at kunne leve den amerikanske drøm.

Filmen går ind bag producenterne af maskinerne og stiller de svære spørgsmål omkring industriens kontroversielle mål om, at alle mennesker skal kunne have mulighed for at lave alt fra småting til skydevåben. Derfor er dokumentaren også med når provokatøren Cody Wilson offentliggører hans hjemmelavede pistol på nettet og gør vejledningen tilgængelig for alle og dermed starter en større mediestorm. Filmen følger også opstarten af de to virksomheder MakerBot og Formlabs, som forsøger at henvende sig til forbrugerne ved at lave nogle små 3D-printere som let kan betjenes og derfor tager kampen op med store og etablerede virksomheder som Stratasys og 3D Systems.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

“Det er ikke ofte, at en film fanger historiske øjeblikke, men instruktørerne Luis Lopez og Clay Tweel har netop formået dette med deres præcise fremstilling af fremtrædende unge entreprenører, som arbejder med så banebrydende en teknologi som 3D print, udtaler Lisa Nishimura, Netflix VP of Original Documentary and Comedy.

Se Print the Legend eksklusivt på Netflix i løbet af 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar