Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Prisvindende fransk dramaserie på Netflix

Prisvindende fransk dramaserie på Netflix

02/08/2014 | Flixfilm

the returned les revenants netflix danmarkDet bliver snart muligt at se den overnaturlige franske dramaserie The Returned (Les Revenants) på Netflix, da streamingtjenesten netop har offentliggjort at serien får premiere d. 15. august.

Serien, der har vundet en Emmy for bedste internationale dramaserie, tager udgangspunkt i en lille fransk bjergby hvor døde mennesker pludselig dukker op og virker både i live og normale. Blandt dem teenageren Camille, som blev offer for en flugtbilist, en lille dreng ved navn Victor, der blev myrdet af indbrudstyve, og Serge en frygtindgydende seriemorder.

Da de døde genoptager deres normale liv begynder der at ske uforklarlige ting i den lille by; strømafbrydelser, manglende vandressourcer, døde dyr og mærkelige afmærkninger på ligene af de levende og de døde.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Der er i øjeblikket kun lavet en sæson af den prisvindende serie, men der er planlagt en sæson 2. Det er hele sæson 1 af The Returned, som får premiere på Netflix og den består af ialt 8 episoder.

Se The Returned på Netflix fra 15. august.

Artiklen fortsætter under annoncen
3 kommentarer til Prisvindende fransk dramaserie på Netflix

  1. Trine - kl. 21:55, 03-08-2014:

    Denne serie er absolut fremragende. Så herligt at netflix danmark har taget den hjem nu. Jeg kan ikke anbefale den kraftigt nok….

  2. Vedel - kl. 03:15, 04-08-2014:

    Ok lyder spændene. Det er også rart at se andre en Hollywood kan lave serier om det overnaturlige, og måske en intelligent en af slagsen.

  3. Marianne - kl. 00:58, 20-09-2014:

    Overraskende god serie. Glæder mig til sæson 2, hvornår den så end kommer….

Skriv kommentar