Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Prisvindende Netflix-serie tilbage 27. marts

Prisvindende Netflix-serie tilbage 27. marts

09/01/2020 | Flixfilm

Ozark Prisvindende Netflix serie tilbage 27. martsStreamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at tredje sæson af thriller-serien ‘Ozark’ får premiere i hele verden den 27. marts 2020.

Netflix har i forbindelse med premieredatoen udsendt en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Ozark’ sæson 3 er på 10 episoder og følger op på begivenhederne seks måneder efter slutningen på anden sæson. Casinoet er i fuld gang, men Marty (Bateman) og Wendy (Laura Linney) kæmper for at holde sammen på familien og situationen status quo. Det ændrer sig dog da Wendys bror Ben (Tom Pelphrey) kommer til byen og alt bliver kaos.

Der er mere på spil end nogensinde før og familien Byrde indser snart, at de bliver nødt til at gå ’all in’, før de kan komme ud af den uholdbare situation igen.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Love at First Sight'

Tredje sæson udkommer næsten halvandet år efter at Netflix havde premiere på anden sæson i august 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er skabt af Bill Dubuque og Mark Williams, der har formået at lave et prisvindende streaminghit til Netflix siden premieren på første sæson i 2017. ‘Ozark’ har flere gang været blandt de mest sete serier på streamingtjenesten og Jason Bateman, som spiller hovedrollen, vandt sidste år en Emmy for sin instruktion af afsnittet ‘Reparations’ fra sæson 2.

Se ‘Ozark‘ på Netflix Danmark. Se sæson 3 fra den 27. marts.
1 kommentar til Prisvindende Netflix-serie tilbage 27. marts

  1. May Delcueto - kl. 22:41, 26-01-2020:

    tradmusic.com

Skriv kommentar