Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Private Life

Private Life

05/10/2018 | Flixfilm

Private Life på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Tamara Jenkins
Skuespillere: Kathryn Hahn, Paul Giamatti, Gabrielle Reid
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Et par i 40'erne, der kæmper for at blive gravide, er næsten løbet tør for muligheder – da et spinkelt håb viser sig i form af deres stedniece, der kommer på besøg.Se Private Life på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Private Life havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Private Life på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Private Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Private Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Private Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Private Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar