Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Private Life

Private Life

05/10/2018 | Flixfilm

Se Private Life på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Tamara Jenkins
Skuespillere: Kathryn Hahn, Paul Giamatti, Gabrielle Reid
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Et par i 40'erne, der kæmper for at blive gravide, er næsten løbet tør for muligheder – da et spinkelt håb viser sig i form af deres stedniece, der kommer på besøg.

Private Life havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Private Life på YouTube.Se Private Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Private Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Private Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Private Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Private Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar