Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Private Lives

Private Lives

03/12/2020 | Flixfilm

Private Lives på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Seohyun, Hyo-jin Kim, Tae Won-suk
Spilletid: 31S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I en verden, hvor data ikke længere er private, afslører nogle svindlere et skummelt overvågningskomplot med regeringen og en grådig virksomhed i spidsen.Se Private Lives på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Private Lives (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Private Lives på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Private Lives (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Private Lives (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Private Lives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Private Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar