Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Private Network: Who Killed Manuel Buendía?

Private Network: Who Killed Manuel Buendía?

14/07/2021 | Flixfilm

Private Network: Who Killed Manuel Buendía? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En grundig undersøgelse af den anerkendte mexicanske journalist Manuel Buendías arbejde, mordet på ham og forbindelsen mellem politik og narkohandel.

Private Network: Who Killed Manuel Buendía? havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Private Network: Who Killed Manuel Buendía? på YouTube.Se Private Network: Who Killed Manuel Buendía? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Private Network: Who Killed Manuel Buendía? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Private Network: Who Killed Manuel Buendía? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Private Network: Who Killed Manuel Buendía?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Private Network: Who Killed Manuel Buendía? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar