Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Private Parts

Private Parts

30/09/2016 | Flixfilm

Private Parts på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Betty Thomas
Skuespillere: Howard Stern, Mary McCormack, Robin Quivers
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Howard Stern portrætterer sig selv og viser sin personlige side i denne kærlige filmatisering af hans bedst sælgende selvbiografi.

Private Parts havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Private Parts på YouTube.Se Private Parts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Private Parts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Private Parts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Private Parts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Private Parts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar