Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Private Parts

Private Parts

30/09/2016 | Flixfilm

Se Private Parts på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Betty Thomas
Skuespillere: Howard Stern, Robin Quivers, Mary McCormack, Fred Norris
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Howard Stern portrætterer sig selv og viser sin personlige side i denne kærlige filmatisering af hans bedst sælgende selvbiografi.


Se Private Parts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrivate Parts havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Private Parts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Private Parts herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Private Parts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Private Parts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar