Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Private’s Progress

Private’s Progress

25/05/2022 | Flixfilm

Private’s Progress på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama, War
Instruktion: Saverio Costanzo
Skuespillere: Mohammad Bakri, Lior Miller, Hend Ayoub
Spilletid: 90 min
Land: Italy
Sprog: Arabic, English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En studerende, der er indkaldt til at kæmpe under 2. verdenskrig, viser hurtigt sine manglende evner, da han bliver sendt ud på en særlig mission i dårligt selskab.Se Private’s Progress på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Private’s Progress havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Private’s Progress på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Private’s Progress ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Private’s Progress stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Private’s Progress, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Private’s Progress er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar