Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Procession

Procession

19/11/2021 | Flixfilm

Procession på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Robert Greene
Skuespillere: Joe Eldred, Mike Foreman, Ed Gavagan
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Seks mænd, der i barndommen har været udsat for seksuelle overgreb fra katolske præster, finder styrke i at lave kortfilm inspireret af deres traumer.

Procession havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Procession på YouTube.Se Procession på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Procession ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Procession stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Procession, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Procession er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar