Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Produktionen af ‘Ragnarok’ sæson 2 er begyndt

Produktionen af ‘Ragnarok’ sæson 2 er begyndt

02/09/2020 | Flixfilm

Produktionen af Ragnarok saeson 2 er begyndtI dag annoncerer Netflix, at guderne og jætterne er tilbage i den fiktive by Edda, hvor konflikten mellem dem intensiveres. Produktionen af anden sæson af den succesfulde norske Netflix Original-serie ‘Ragnarok’ er netop begyndt.

Ragnarok er et coming-of-age-drama inspireret af den nordiske mytologi – nu med nye og overraskende vinkler. Anden sæson samler op, hvor den første sæson slap: Hvad gør man, når man er en 17-årig gymnasieelev, der lige har indset, at man er oppe imod en ældgammel og ekstremt magtfuld fjende, der holder en hel by – måske et helt land – i et jerngreb?

Magne må indse, at nu, hvor han er klar til kamp, er fjenderne for mange og for stærke. Findes der mon andre ligesindede, der også har evner ud over det sædvanlige? Kan han nå at finde dem i tide? Og hvad sker der, når det viser sig, at hans lillebror, Laurits, også er af en ganske særlig støbning, men samtidig slet ikke ser verden på samme måde som Magne?

I anden sæson af Ragnarok bliver kampen hårdere, ondskaben mere intensiveret, og valgene mere desperate. Det er midt i alt dette, at Magne bliver stillet overfor det helt grundlæggende spørgsmål: Hvor langt vil du gå for at redde din familie?

LÆS OGSÅ   Henry Cavill stopper som 'The Witcher'

Artiklen fortsætter under annoncen

De medvirkende i Ragnarok er David Stakston (Magne), Danu Suntharasigamany (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson. Nye medvirkede er Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) og Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

De seks afsnit i den norsk-sprogede serie er produceret af det danske produktionsselskab SAM Productions. Adam Price og Emilie Lebech Kaae fungerer som skabere og forfattere – i selskab med executive producer Meta Louise Foldager Sørensen (‘Antichrist’, ‘Melancholia’), producer Stine Meldgaard Madsen (‘Friheden’, ‘Mercur’) og instruktør Mogens Hagedorn.

Anden sæson strækker sig over seks episoder og har premiere eksklusivt på Netflix i 2021.

Se ‘Ragnarok‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar