Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Prøv Netflix kvit og frit

Prøv Netflix kvit og frit

02/09/2020 | Flixfilm

Har du aldrig haft Netflix, men har hørt godt om serierne ‘Our Planet’ og ‘Stranger Things’?

Så kan du nu få smag for sagerne – helt uden at skulle have tegnebogen op af lommen.

Streamingtjenesten har nemlig lanceret et nyt site hvor de giver smagsprøver på populære serier som ovennævnte, samt filmsucceser som Susanne Biers ‘Bird Box’ og den Oscar-nomineret ‘The Two Popes’ med Jonathan Pryce og Anthony Hopkins.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Titlerne som kan streames helt gratis er: Stranger Things, Murder Mystery, Elite, The Boss Baby: Back in Business, Bird Box, When they See Us, Love is Blind, The Two Popes, Our Planet og Grace and Frankie.

Filmene kan streames i deres helhed, mens at der kun er udvalgte episoder tilgængelige af serierne.

Netflix meddeler, at hjemmesiden naturligvis er skabt med hensigt på at tiltrække flere medlemmer, men at man samtidig løbende vil skifte ud i de gratis film og serier, så der oftest er noget nyt at kaste sig ud i.

LÆS OGSÅ:   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

Titlerne kan streames gratis over hele verden, men kun fra en PC browser eller Android enhed. Det er dermed ikke muligt, at se gratis Netflix på iOS eller AppleTV.

Tidligere på året afskaffede Netflix den gratis prøveperiode, som streamingtjenesten har haft tilbud siden platformen lancerede i Danmark. I forbindelsen med fjernelsen af prøveperioden udtalte streamingtjenesten, at årsagen er at de fremover vil fokusere på “anderledes tilbud”. Det nye streamingsite hvor man kan få en gratis prøvesmag er sikkert en del af den strategi.

Her kan du se gratis Netflix: Link.Skriv kommentar