Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Professor Marston & the Wonder Women

Professor Marston & the Wonder Women

04/03/2020 | Flixfilm

Se Professor Marston & the Wonder Women på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Angela Robinson
Skuespillere: Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote, Connie Britton
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En respekteret psykolog fra Harvard lever et hemmeligt dobbeltliv som en del af et polyamorøst forhold – og som skaberen af Wonder Woman.


Se Professor Marston & the Wonder Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkProfessor Marston & the Wonder Women havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Professor Marston & the Wonder Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Professor Marston & the Wonder Women herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Professor Marston & the Wonder Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Professor Marston & the Wonder Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar