Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Professor Marston & the Wonder Women

Professor Marston & the Wonder Women

04/03/2020 | Flixfilm

Se Professor Marston & the Wonder Women på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Angela Robinson
Skuespillere: Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote, Connie Britton
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En respekteret psykolog fra Harvard lever et hemmeligt dobbeltliv som en del af et polyamorøst forhold – og som skaberen af Wonder Woman.

Professor Marston & the Wonder Women havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Professor Marston & the Wonder Women på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Professor Marston & the Wonder Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Professor Marston & the Wonder Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Professor Marston & the Wonder Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Professor Marston & the Wonder Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar