Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Profil-funktion kommer på Netflix inden for 3 måneder

Profil-funktion kommer på Netflix inden for 3 måneder

26/07/2013 | Flixfilm

netflix profiler danmarkI det seneste kvartalsregnskab fra Netflix bliver det afsløret, at den længeventede profilfunktion vil blive tilgængelig på Netflix i løbet af næste kvartal. Profiler har været testet hos udvalgte Netflix medlemmer det seneste års tid, men nu ser det ud til, at funktionen er klar til, at blive sendt ud til de resterende medlemmer.

Profilfunktionen betyder, at kunder får mulighed for, at opdele deres Netflix-konto i forskellige profiler. Børnene vil hermed kunne få deres egen profil og man undgår derfor, at blive anbefalet en masse tegnefilm, som alligevel ikke er i ens interesse. Samtidig kan man undgå, at børnene ser anbefalinger til action eller gyserfilm, som oftest har vilde, makabre eller frygtindgydende billede-covers. Funktionen bliver derfor meget nyttig hos familier som på nuværende tidspunkt deler konto.

LÆS OGSÅ:   En teenager forsøger at finde meningen i bittersødt ungdomsdrama; 'En del af dig'

Mange Netflix medlemmer har længe efterspurgt sådanne en funktion og derfor må det vække glæde, at Netflix endelig er klar til af gøre profiler tilgængelige for alle medlemmer i løbet af foråret.
Skriv kommentar