Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Profiler kommer snart på Netflix

Profiler kommer snart på Netflix

24/04/2013 | Flixfilm

netflix profiler danmarkNu undgår du snart at se børnenes tegnefilm ved siden af dine actionfilm i oversigten på Netflix. I forbindelse med offentliggørelsen af Netflix’ seneste regnskab, blev det nemlig afsløret at Netflix snart giver kunderne mulighed for, at opdele deres Netflix konto i profiler. Børnene vil hermed kunne få deres egen profil og man undgår at blive anbefalet en masse tegnefilm, som alligevel ikke er i ens interesse.

På nuværende tidspunkt har man kun én profil på Netflix. Hvis ens konto bliver delt mellem hele familien, vil de anbefalede titler bliver lavet på baggrund af hvad hele familien ser og ikke ens personlige interesser. Funktionen bliver derfor meget nyttig hos familier som på nuværende tidspunkt deler konto.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2021)

Profiler på Netflix vil blive tilgængelig i løbet af de kommende måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen2 kommentarer til Profiler kommer snart på Netflix

  1. mikkel - kl. 08:34, 25-04-2013:

    jeg har ingen problemer med at se tegnefilm. faktisk ser jeg lige så meget tegnefilm som alle andre film. jeg synes ikke at film er dårlige fordi det er tegnet. min netflix konto består af: tegnefilm, gysere, splatter, danske film og meget mere. har også hele 184 tegnefilm på dvd. og kun 1 blueray.
    tjaa der er jo en masse at se. 🙂

  2. oj - kl. 19:37, 25-06-2013:

    Ja ok, men ens børn skal jo ikke lige se coveret til dawn of the dead når de kun er 5 år 😉

    Skriv kommentar