Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Marathwada

Project Marathwada

24/07/2020 | Flixfilm

Se Project Marathwada på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Bhavin Wadia
Skuespillere: Om Puri, Seema Biswas, Govind Namdeo, Dalip Tahil
Spilletid: 110 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Efter sønnens selvmord forsøger en gældstynget landmand at få kompensation hos myndighederne. De mange afslag og latterliggørelse udhuler hans livsvilje.


Se Project Marathwada på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Project Marathwada havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Marathwada ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Project Marathwada:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Project Marathwada er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Marathwada stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar