Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Mc²: Nedtælling til nytår

Project Mc²: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Project Mc²: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Midnat nærmer sig, og McKeyla og Adrienne er på en mission: Stop HAVOC, før den stopper nedtællingen til nytårsaften!


Se Project Mc²: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Project Mc²: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Mc²: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Project Mc²: Nedtælling til nytår herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Project Mc²: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Mc²: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar