Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Mc² – New Year’s Eve Countdown

Project Mc² – New Year’s Eve Countdown

29/12/2015 | Flixfilm

Project Mc² – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Produktionsår: 2015–2017
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mika Abdalla, Ysa Penarejo, Victoria Vida
Spilletid: 26 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Pigerne bruger deres videnskabelige evner til at klare deres seneste mission: en nedtællingsfest til 2016! Bestem selv, hvornår du vil ringe det nye år ind.

Project Mc² – New Year’s Eve Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Project Mc² – New Year’s Eve Countdown på YouTube.Se Project Mc² – New Year’s Eve Countdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Project Mc² – New Year’s Eve Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Mc² – New Year’s Eve Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Project Mc² – New Year’s Eve Countdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Project Mc² – New Year’s Eve Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar