Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Mc² – New Year’s Eve Countdown

Project Mc² – New Year’s Eve Countdown

29/12/2015 | Flixfilm

Se Project Mc² – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mika Abdalla, Ysa Penarejo, Victoria Vida, Genneya Walton
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Pigerne bruger deres videnskabelige evner til at klare deres seneste mission: en nedtællingsfest til 2016! Bestem selv, hvornår du vil ringe det nye år ind.


Se Project Mc² – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkProject Mc² – New Year’s Eve Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Mc² – New Year’s Eve Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Project Mc² – New Year’s Eve Countdown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Project Mc² – New Year’s Eve Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Mc² – New Year’s Eve Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar