Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Mc²

Project Mc²

07/11/2017 | 1 kommentar

Se Project Mc² på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mika Abdalla, Ysa Penarejo, Victoria Vida, Genneya Walton
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Fire fantastiske unge piger bliver hemmelige agenter og bruger videnskab, teknologi – og nogle gange endda Instagram – til at fange skurkene.


Se Project Mc² på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Project Mc² (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Mc² (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Project Mc² herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Project Mc² er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Mc² (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Project Mc²

  1. Jasmin Olesen - kl. 21:19, 06-11-2019:

    Hej jeg hedder Jasmin og jeg elsker mc2 pigerne de er totalt mega cool som de siger klog er det nye cool og ja jeg vil ønske den adisn app på app store kunne blive dansk men ja kærlig hilsen Jasmin ❤️💞👍🏼🥰🧁

    Skriv kommentar