Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Project Mc²

Project Mc²

07/11/2017 | Flixfilm

Project Mc² på Netflix

Produktionsår: 2015–2017
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mika Abdalla, Ysa Penarejo, Victoria Vida
Spilletid: 26 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Fire fantastiske unge piger bliver hemmelige agenter og bruger videnskab, teknologi – og nogle gange endda Instagram – til at fange skurkene.Se Project Mc² på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Project Mc² (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Project Mc² på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Project Mc² (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Mc² (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Project Mc², samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Project Mc² er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Project Mc²

  1. Jasmin Olesen - kl. 21:19, 06-11-2019:

    Hej jeg hedder Jasmin og jeg elsker mc2 pigerne de er totalt mega cool som de siger klog er det nye cool og ja jeg vil ønske den adisn app på app store kunne blive dansk men ja kærlig hilsen Jasmin ❤️?????

Skriv kommentar