Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Mc²

Project Mc²

07/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Project Mc² på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mika Abdalla, Ysa Penarejo, Victoria Vida, Genneya Walton
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Fire fantastiske unge piger bliver hemmelige agenter og bruger videnskab, teknologi – og nogle gange endda Instagram – til at fange skurkene.


Se Project Mc² på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Project Mc² (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Mc² (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Project Mc² herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Project Mc² er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Mc² (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore