Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Nim

Project Nim

03/10/2014 | Flixfilm

Se Project Nim på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: James Marsh
Skuespillere: Nim Chimpsky, Stephanie LaFarge, Herbert Terrace
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar fortæller råt for usødet om chimpansen Nim, der blev opdraget som et menneske og lærte tegnsprog.

Project Nim havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Project Nim på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Project Nim ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Nim stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Project Nim, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Project Nim er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar