Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Papa

Project Papa

08/06/2020 | Flixfilm

Se Project Papa på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Kanika Batra
Skuespillere: Kanika Batra, Rakesh Batra, Rajit Kapoor, Sneha Kapoor
Spilletid: 97 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en travl iværksætter sætter sin karriere på pause for at tilbringe tid sammen med sin aldrende far, lærer de begge noget om lykke, kærlighed og det at leve i nuet.

Project Papa havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Project Papa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Project Papa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Papa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Project Papa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Project Papa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar