Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Power

Project Power

14/08/2020 | Flixfilm

Se Project Power på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Sci-Fi
Instruktion: Henry Joost, Ariel Schulman
Skuespillere: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En tidligere soldat, en teenager og en betjent tørner sammen i New Orleans på jagt efter kilden bag en farlig ny pille, der giver brugerne midlertidige superkræfter.

Project Power havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Project Power på NetflixAnmeldelse: Project Power

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Project Power ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Power stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Project Power, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Project Power er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar