Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Project Runway

Project Runway

04/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Project Runway på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rebecca de Alba, Angel Sanchez, Mariano Toledo, Eglantina Zingg
Spilletid: N/A
Land: Mexico, USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Modedesignere in spe i en konkurrence, hvor de udfordres på deres opfindsomhed, afslører deres personlige smag og får afgjort, hvem der fortsætter – og hvem der ryger ud.


Se Project Runway på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Project Runway (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Project Runway (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Project Runway herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Project Runway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Project Runway (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar