Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Prom

01/02/2014 | Flixfilm

Se Prom på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Joe Nussbaum
Skuespillere: Aimee Teegarden, Thomas McDonell, DeVaughn Nixon, Danielle Campbell
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Når der er skolebal, kan alt ske, og det gør det! Nova Prescott kæmper med sine følelser, når hun tiltrækkes af en fyr, som står i vejen for det perfekte skolebal.


Se Prom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkProm havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar