Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Promenons-Nous Dans Les Bois

Promenons-Nous Dans Les Bois

09/06/2021 | Flixfilm

Promenons-Nous Dans Les Bois på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Lionel Delplanque
Skuespillere: Marie Trintignant, Suzanne MacAleese, Maud Buquet
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Da fem skuespillere optræder med Rødhætte for en millionær og hans barnebarn på et afsidesliggende slot, bliver dramaet virkeligt, da en mystisk seriemorder går amok.

Promenons-Nous Dans Les Bois havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Promenons-Nous Dans Les Bois på YouTube.Se Promenons-Nous Dans Les Bois på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Promenons-Nous Dans Les Bois ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Promenons-Nous Dans Les Bois stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Promenons-Nous Dans Les Bois, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Promenons-Nous Dans Les Bois er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar