Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Promised Land

Promised Land

01/07/2015 | Flixfilm

Se Promised Land på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Gus Van Sant
Skuespillere: Matt Damon, Benjamin Sheeler, Terry Kinney, Carla Bianco
Spilletid: 106 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: To sælgere fra et naturgasfirma prøver at udnytte de hårde økonomiske tider og tager til en lille by for at købe borerettigheder af beboerne.


Se Promised Land på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPromised Land havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Promised Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Promised Land herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Promised Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Promised Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar