Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Promises

01/04/2014 | Flixfilm

Se Promises på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Documentary
Instruktør: B.Z. Goldberg, Justine Shapiro, Carlos Bolado(co-director)
Skuespillere: Moishe Bar Am, B.Z. Goldberg, Shlomo Green, Sanabel Hassan
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic, Hebrew
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Denne dokumentar tager et nyt kig på konflikten i Mellemøsten set med palæstinensiske og israelske børns øjne i Jerusalem.


Se Promises på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Promises havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Promises ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Promises:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Promises er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Promises stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar