Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Promising Young Woman

Promising Young Woman

04/07/2023 | Flixfilm

Promising Young Woman på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Emerald Fennell
Skuespillere: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Flere år efter en uhyrlig hændelse ødelagde hendes bedste veninde søger en kvinde hævn over et system, der beskytter overfaldsmændene.Se Promising Young Woman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Promising Young Woman havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Promising Young Woman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Promising Young Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Promising Young Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Promising Young Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Promising Young Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar