Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prosjekt Z

Prosjekt Z

22/11/2021 | Flixfilm

Prosjekt Z på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fiktion bliver til virkelighed for et filmhold, da et overnaturligt væsen begynder at terrorisere dem under optagelserne af en zombiefilm på et gammelt motel.Se Prosjekt Z på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Prosjekt Z havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Prosjekt Z på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Prosjekt Z ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prosjekt Z stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prosjekt Z, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prosjekt Z er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar