Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prostitution: Behind the Veil

Prostitution: Behind the Veil

26/07/2022 | Flixfilm

Prostitution: Behind the Veil på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger to mødre i Iran, der støtter hinanden i opfostringen af deres børn og deres liv som sexarbejdere.

Prostitution: Behind the Veil havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Prostitution: Behind the Veil på YouTube.Se Prostitution: Behind the Veil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Prostitution: Behind the Veil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prostitution: Behind the Veil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Prostitution: Behind the Veil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Prostitution: Behind the Veil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar