Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Proud Mary

Proud Mary

30/12/2019 | Flixfilm

Se Proud Mary på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Babak Najafi
Skuespillere: Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di'Allo Winston, Neal McDonough
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En skyldplaget kvinde prøver at beskytte en forældreløs dreng, men ender med at starte en bitter gangsterkrig og blive truet fra alle sider.

Proud Mary havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Proud Mary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Proud Mary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Proud Mary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Proud Mary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Proud Mary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar