Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prueba de actitud

Prueba de actitud

19/08/2018 | Flixfilm

Se Prueba de actitud på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Fabrizio Copano, Augusto Matte
Skuespillere: Fabiola Alarcón, Lucas Balmaceda, Camilo Carmona, Ingrid Cruz
Spilletid: N/A
Land: Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 2.1

Beskrivelse: Fire sidsteårselever fra high school stjæler en vigtig college-optagelsesprøve og tager på ferie for at "studere", men de mister prøven ved et uheld, mens de fester.


Se Prueba de actitud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPrueba de actitud (Altitude Test) havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prueba de actitud (Altitude Test) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prueba de actitud herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prueba de actitud (Altitude Test) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prueba de actitud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar