Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Prueba de actitud

Prueba de actitud

19/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Prueba de actitud på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Fabrizio Copano, Augusto Matte
Skuespillere: Fabiola Alarcón, Lucas Balmaceda, Camilo Carmona, Ingrid Cruz
Spilletid: N/A
Land: Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 2.1

Resumé: Fire sidsteårselever fra high school stjæler en vigtig college-optagelsesprøve og tager på ferie for at "studere", men de mister prøven ved et uheld, mens de fester.


Se Prueba de actitud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Prueba de actitud (Altitude Test) havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Prueba de actitud (Altitude Test) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Prueba de actitud herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Prueba de actitud (Altitude Test) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Prueba de actitud stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar