Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Psycho

17/04/2019 | Flixfilm

Se Psycho på Netflix

Indspilningsår: 1960
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Alfred Hitchcock
Skuespillere: Anthony Perkins, Vera Miles, John Gavin, Janet Leigh
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Da en tyvagtig ejendomsmægler stikker af med et bundt kontanter og håbet om at starte et nyt liv, ender hun på det berygtede Bates Motel.


Se Psycho på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPsycho havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Psycho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Psycho herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Psycho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Psycho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar