Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Psycho

01/05/2020 | Flixfilm

Psycho på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Mysskin
Skuespillere: Udhayanidhi Stalin, Aditi Rao Hydari, Nithya Menen
Spilletid: 1 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en synshandicappet mand forsøger at redde sit hjertes udkårne fra en seriemorder, afsløres den mørke baggrund for morderens forstyrrede sind.

Psycho havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Psycho på YouTube.Se Psycho på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Psycho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Psycho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Psycho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Psycho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar