Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Psycho

01/05/2020 | Flixfilm

Se Psycho på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Mysskin
Skuespillere: Udhayanidhi Stalin, Aditi Rao Hydari, Nithya Menen, Ram
Spilletid: 134 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en synshandicappet mand forsøger at redde sit hjertes udkårne fra en seriemorder, afsløres den mørke baggrund for morderens forstyrrede sind.

Psycho havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Psycho på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Psycho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Psycho stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Psycho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Psycho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar