Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Psycho III

Psycho III

26/07/2018 | Flixfilm

Se Psycho III på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Anthony Perkins
Skuespillere: Anthony Perkins, Diana Scarwid, Jeff Fahey, Roberta Maxwell
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Uhyggen spreder sig igen på Bates Motel, da den rehabiliterede psykopat Norman Bates forsøger at hjælpe en sårbar eks-nonne. Som sædvanligt beder Norman mor om hjælp.

Psycho III havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Psycho III på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Psycho III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Psycho III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Psycho III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Psycho III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar