Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Psychokinesis

Psychokinesis

25/04/2018 | Flixfilm

Se Psychokinesis på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktør: Sang-ho Yeon
Skuespillere: Seung-ryong Ryu, Eun-kyung Shim, Jung-min Park, Yu-mi Jung
Spilletid: 101 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En far, der pludselig får overnaturlige kræfter, beslutter sig for at hjælpe sin fremmedgjorte datter, der er ved at miste alt, hvad hun har levet for.


Se Psychokinesis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPsychokinesis havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Psychokinesis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Psychokinesis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Psychokinesis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Psychokinesis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar