Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Public Enemies

Public Enemies

01/04/2021 | Flixfilm

Public Enemies på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Biography, Crime
Instruktion: Michael Mann
Skuespillere: Christian Bale, Johnny Depp, Christian Stolte
Spilletid: 140 min
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I skyggen af Den Store Depression blomstrer forbryderverdenen, og det er op til J. Edgar Hoover og FBI at bekæmpe kriminaliteten.

Public Enemies havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Public Enemies på YouTube.Se Public Enemies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Public Enemies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Public Enemies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Public Enemies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Public Enemies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar