Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Public Enemies

Public Enemies

22/05/2020 | Flixfilm

Se Public Enemies på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Biography, Crime, Drama, History
Instruktør: Michael Mann
Skuespillere: Christian Bale, Christian Stolte, Jason Clarke, Johnny Depp
Spilletid: 140 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I skyggen af Den Store Depression blomstrer forbryderverdenen, og det er op til J. Edgar Hoover og FBI at bekæmpe kriminaliteten.


Se Public Enemies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Public Enemies havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Public Enemies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Public Enemies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Public Enemies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Public Enemies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar