Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Public Enemy No. 1 – Part 1

Public Enemy No. 1 – Part 1

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Public Enemy No. 1 – Part 1 på Netflix

Indspilningsår: 1951
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Efter en hændelse i hæren får en mand for første gang smag af voldelig magt, hvorefter han udvikler sig til af blive en af de mest berygtede gangstere i Frankrig.


Se Public Enemy No. 1 – Part 1 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Public Enemy No. 1 – Part 1 havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Public Enemy No. 1 – Part 1 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Public Enemy No. 1 – Part 1 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Public Enemy No. 1 – Part 1 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Public Enemy No. 1 – Part 1 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar