Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Public Enemy No. 1 – Part 1

Public Enemy No. 1 – Part 1

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Public Enemy No. 1 – Part 1 på Netflix

Indspilningsår: 1951
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Efter en hændelse i hæren får en mand for første gang smag af voldelig magt, hvorefter han udvikler sig til af blive en af de mest berygtede gangstere i Frankrig.


Se Public Enemy No. 1 – Part 1 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Public Enemy No. 1 – Part 1 havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Public Enemy No. 1 – Part 1 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Public Enemy No. 1 – Part 1 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Public Enemy No. 1 – Part 1 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Public Enemy No. 1 – Part 1 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar