Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Public Enemy No. 1 – Part 2

Public Enemy No. 1 – Part 2

20/12/2013 | Flixfilm

Se Public Enemy No. 1 – Part 2 på Netflix

Indspilningsår: 1951
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Politiet i Paris forstærker deres indsats mod gangsteren berømtheden Jacques Mesrine ved at danne en enhed dedikeret til at stoppe ham.


Se Public Enemy No. 1 – Part 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPublic Enemy No. 1 – Part 2 havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Public Enemy No. 1 – Part 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Public Enemy No. 1 – Part 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Public Enemy No. 1 – Part 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Public Enemy No. 1 – Part 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar